Shtigjet turistike


Shijoni natyrën e pastër të Alpeve Shqiptare falë shtigjeve turistike të shënuara në rrethinën e Currajt të Epërm:

“Ekspedita jonë e parë në Curraj të Epërm nga Liqeni i Komanit zgjati 2,5 ditë, pa njohur terrenin dhe shtigjet. Tash, e njejta rrugë mund të kalohet brënda 4 orësh. “

Shënuam më shumë sa 100 km të shtigjeve turistike në zonën rreth fshatit. Harta e tyre ndodhet këtu.